Pagina
Letterologie

Het is heel leuk om met letters en namen bezig te zijn, alles om ons heen bestaat tenslotte uit letters: je naam, je adres en ook de woonplaats waar je woont, het zegt allemaal iets over jezelf.
Het is in deze wereld allemaal heel gebruikelijk, maar het is leuk om je er bewust van te zijn. Alle letters hebben allemaal hun eigen betekenis.

In lezingen, bv bij bibliotheken of bij iemand thuis, kan ik uitleg geven over de betekenis van letters. Ik kan ook bij bedrijven langskomen en uitleg geven over de namen van de medewerkers en wat de inbreng van de desbetreffende persoon is in de groep. Maar bv ook bij een personeelsfeest! Ik geef de mensen persoonlijk uitleg over hun naam en daarnaast kan ik een zogenaamd naamrapport maken, waarin ik van deze persoon de naam verder uitwerk.
Het is natuurlijk heel leuk om mensen een persoonlijk cadeau te geven door middel van de uitwerking van hun naam.
Een naamrapport kost EUR 1,00 per letter met een maximum van EUR 15,00. De EUR 15 is inclusief verzendkosten. Het minimum aantal letters is 5. In een naamrapport werk ik de roepnaam en de achternaam uit. Het kan per mail verstuurd worden, waarbij het zelf uitgeprint kan worden of in een mooi mapje via de post.

 

In mijn boekje "Wel, De Bron" heb ik een korte beschrijving gegeven van de letters van het alfabet.
Het boekje kost EUR 16,00 (dit is incl. verzendkosten). Zie verder op deze website hoe je dit boekje kunt bestellen.

 

Ingrid Pastijn © 2024
Powered By FRLweb